pondělí 8. prosince 2014

Giveaway - autorský diář 2015

Aby to díky adventnímu kalendáři s receptama nevypadalo jako blog výhradně o vaření, tak teď zase trochu z tvorby...



Slibovaná giveaway - připravila jsem pro Vás autorský diář s vlastní grafickou úpravou, s 28 autorskými ilustracemi i vlastnoručně šitý :-)

Kalendář je měsíční, s českými jmeninami, českými státními svátky a vyznačenou změnou času (zimní, letní). Obsahuje též roční kalendář 2015 a 2016. Ilustrace doplňují vždy protilehlou stranu kalendáře a jsou určeny k zapisování poznámek popř. pro další doplňování kresbičkama. Druhá část diáře obsahuje volné listy a další ilustrace a má sloužit jako zápisník. Rozměry diáře jsou 21 x 10, 5 x 0, 8 cm.

Pokud byste tento diář chtěli získat, zanechte mi v komentáři k tomuto příspěvku odpověď, zda si diář většinou kupujete sami podle vlastních představ nebo spíše používáte reklamní diáře, diáře přiložené v časopisech nebo diář dostáváte jako dárek. Budu ráda, když budete odkaz na tuto giveaway sdílet buď na Vašem blogu nebo na facebooku, ale není to podmínkou. Nezapomeňte mi zanechat Váš kontakt. Odpovídat můžete do neděle 14. 12. 2014. V pondělí budu losovat. Krásný den...









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...