úterý 26. dubna 2016

Ve dnech předchozích...

... vykonána spousta práce na zahradě – už mám osázený skleník, a kromě dalších běžných prací dokončujeme posezení u krbu a výběh pro slepičky, které si chceme již brzy pořídit.

Zahrada je každým dnem krásnější a barevnější...









Justýnka se dočkala svého vlastního záhonku, tak obchází zahradu, nejraději by mi všechno vyryla a zasadila to k sobě :-)



Popřáli jsme mamince k narozeninám a sestra při té příležitosti udělala opět luxusní zákusky...










A podruhé jsem se zúčastnila Třebíčského půlmaratonu, trať 11,5 km jsem uběhla o pět minut rychleji než loni, tak mi aspoň dobrý pocit vynahradil krušné chvíle při tréninku, kdy jsem si nadávala, proč se na takovou akci vůbec přihlašuju :-)



pondělí 25. dubna 2016

Dnes dva roky...

...našeho mladšího bobánka... Jednu oslavu už máme za sebou, další před sebou, dnes rodinné narozeninové odpoledne... V restauraci to prcci zvládli skvěle (narozdíl od hračkářství :), než přinesli jídlo, tak si vzorně malovali...






Takhle se s tátou připravuje kašička...



A na houpačce...





čtvrtek 7. dubna 2016

Rozkvetlý duben...

Každý den kontrola zahrady, každý den něco nového rozkvétá... První kafe na zahradě, první oběd na terase, spousta práce, vůně, ptačí zpěv... Nádherné roční období...

Květiny, které nakoupím na konci zimy / na začátku jara domů na okrasu (hyacinty, mininarcisy, primulky), zasadím později do volné hlíny – některé se ujmou, jiné ne, ale za pokus to stojí. Některé primulky už mám takto mnoho let, vesele se množí a dokonce se vzájemně kříží, tak mám i nové druhy :-)


















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...